Partyverhuur voor Eindhoven en omgeving

✧✧

    Tenten

U bent op zoek naar een mooie aparte tent?

Wij bouwen op bijna elke gewenste locatie de mooiste tenten geheel afgestemd op uw wensen. Bij u in de tuin of bij het bedrijfspand of in een weiland elke keer weer overtreft het de verwachtingen . Door het ruime assortiment van verschillende tenten, afmetingen en kleuren kunnen wij ook uw droomlocatie bouwen. Het grote voordeel van een tent ten opzichte van een feestzaal is dat uzelf de juiste sfeer kunt bepalen.

Lees meer

WEBSHOP

     Meubilair

U bent op zoek naar meubilair wat bij u past?

Wij beschikken over een ruim assortiment hoge tafels, lage tafels, stoelen, barkrukken, barmeubels....Voor elke gelegenheid kunnen wij voor de juiste materialen zorgen zodat u verzekerd bent van de juiste uitstraling. Naast het meubilair kunnen wij ook de styling verzorgen. U kunt hierbij denken aan groendecoratie, bomen en eyecatchers.

Lees meer

     Tafellinnen

U bent op zoek naar tafellinnen?

Om uw tafels te voorzien van linnen bieden wij u een ruim assortiment tafelkleden aan. Waaronder kleden voor langwerpige, vierkante en ronde tafels. Naast de kleden hebben wij rokken voor statafels in zeer veel kleuren. Om uw buffettafels aan te kleden met linnen beschikken wij over buffetrokken en buffethoezen. Ook voor stoelen hebben wij speciale hoezen.

Lees meer

WEBSHOP

    Servies

U bent op zoek naar servies voor uw feest of event?

Wij beschikken over een groot en diep assortiment servies goed. Ronde borden in verschillende maten, vierkante borden in verschillende maten, kop en schotels, soepkoppen en nog veel meer. Dit servies heeft een chique alsook een moderne uitstraling. Dus voor elke gelegenheid inzetbaar.

Lees meer

     Bestek

U bent op zoek naar bestek voor uw servies?

Wij beschikken over 2 verschillende soorten bestek. Het bestek is in verschillende varianten te verkrijgen van koffielepeltje tot sorbetlepel en van dessertvorkje tot tafelvork. Inzetbaar voor een BBQ tot een galadiner.

Lees meer

     Glaswerk

U bent op zoek naar glaswerk voor uw feest of event?

Van bierfluutje tot een rood wijnglas van 53cl. Door ons grote assortiment kunnen wij voor elke gelegenheid u voorzien van het juiste glas. Amuseglaasjes, trappistglazen, waterglazen en nog veel meer behoren tot het assortiment. Ons glaswerk wordt met omgekeerde osmose gewassen zodat u verzekerd bent van een kraakhelder glas.

Lees meer

     Keuken & Tap

U bent op zoek naar keukenapparatuur en biertaps

Voor uw feest of evenement kan het zijn dat u op zoek bent naar de juiste apparatuur zoals; een mobiele tap, friteuse, koffiezetappratuur, koelingen....Wij beschikken over een ruim assortiment keukenmaterialen en biertaps. Zoekt u toevallig iets wat niet in ons assortiment zit dan kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u misschien toch kunnen helpen.

Lees meer

    Diverse

U bent op zoek naar verhuurmaterialen?

Onder deze categorie vallen onder andere; entree voorzieningen, parasols, podium elementen en nog veel meer. Mocht u naar iets op zoek zijn wat u niet kunt vinden neem dan contact met ons op zodat wij u misschien toch kunnen helpen.

Lees meer

 

Waarom voor ons kiezen

 

Wij beschikken over unieke materialen die wij verhuren, verzorgen de complete inrichting, bereiden traditionele gerechten volgens eigen receptuur en presenteren die op een creatieve manier. Daardoor kunt u alles op één adres geregeld hebben. Dit in combinatie met een goede communicatie met één contactpersoon zijn wij de aangewezen partner voor u.

 

Makkelijker kan niet.

 

Contact

 

Wij werken vanuit Nuenen door geheel Nederland en België. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op:

 

van Reusel Catering | Inrichting | Weddings

De Huufkes 86

5674 TM Nuenen

Tel: 040-2952012

info@vanreuselnuenen.nl

 

Webdesign: Mark van Reusel